🎈 DOVOLENÁ od 22.6.2022- 15.8.2022 🎈 z důvodu šestinedělí
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Blog
Rozšíření služeb od GAB
03.05.2022 Ze Života Gab
Rozšíření služeb od GAB
Co nového můžete u Gab využívat? číst celé
Jak se zbavit migrén
21.01.2022 Ze Života Gab
Jak se zbavit migrén
Migrény mě trápily od mých 16ti let... a zde je mé doporučení.. číst celé
Strom Života
02.12.2021 Energie
Strom Života
Symbol stromu života vidíme skoro všude kolem nás. Ale věděli jste, jaký je jeho skrytý význam, nebo jaký má význam napříč kulturami a náboženstvími?  číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Gabriele Valentové, se sídlem Šibeník 615 Horní Benešov 79312, IČ 05333679(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozšíření služeb od GAB
Rozšíření služeb od GAB
Co nového můžete u Gab využívat? číst celé
Jak se zbavit migrén
Jak se zbavit migrén
Migrény mě trápily od mých 16ti let... a zde je mé doporučení.. číst celé
Strom Života
02.12.2021 Energie
Strom Života
Symbol stromu života vidíme skoro všude kolem nás. Ale věděli jste, jaký je jeho skrytý význam, nebo jaký má význam napříč kulturami a náboženstvími?  číst celé
Kámen splněných snů Labradorit
Kámen splněných snů Labradorit
Tento duhový skvost hrající odstíny zelené, modré, tyrkysové nebo žluté je výjimečný tím, že se o něm tradovalo, že spadl z polární záře. Jedná se o v... číst celé
Platba a doprava
  • doprava ČR od 59Kč nebo od 1500Kč ZDARMA
  • doprava SK od 3,80EUR
  • Platba dobírkou/kartou/na účet

         

Made by Gab
Gabriela
( PO - PÁ 8:00-20:00 )
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz