Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
ŽÍT SVŮJ SEN ...
13.06.2021 Ze Života Gab
ŽÍT SVŮJ SEN ...
Málokdo z Vás ví, že jsem měla dříve jedno neúspěšné podnikání... číst celé
Naše energetická centra: ČAKRY
31.03.2021 Energie
Naše energetická centra: ČAKRY
Vítám vás u nového článku, ve kterém si rozebereme do téma čaker a meridián. Určitě jste tento pojem už někde slyšeli, čakry jsou energetické “shluky... číst celé
Jak se mi změnil život k lepšímu ze dne na den …
10.03.2021 Ze Života Gab
Jak se mi změnil život k lepšímu ze dne na den …
Tato změna začala konfliktem. Obrovskou hádkou s mojí milovanou maminkou, kde jsme se hádaly kvůli takové banalitě jako že jsem zapomněla koupit šunku... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ŽÍT SVŮJ SEN ...
ŽÍT SVŮJ SEN ...
Málokdo z Vás ví, že jsem měla dříve jedno neúspěšné podnikání... číst celé
Naše energetická centra: ČAKRY
31.03.2021 Energie
Naše energetická centra: ČAKRY
Vítám vás u nového článku, ve kterém si rozebereme do téma čaker a meridián. Určitě jste tento pojem už někde slyšeli, čakry jsou energetické “shluky... číst celé
Jak se mi změnil život k lepšímu ze dne na den …
Jak se mi změnil život k lepšímu ze dne na den …
Tato změna začala konfliktem. Obrovskou hádkou s mojí milovanou maminkou, kde jsme se hádaly kvůli takové banalitě jako že jsem zapomněla koupit šunku... číst celé
Smaragd: Kámen Léčitelů
Smaragd: Kámen Léčitelů
Smaragd se řadí mezi jed​en z nejkrásnějších drahokamů na Zemi. Lidé ho nosili již od pradávna, protože se říká , že má mnoho pozitivních účinků. Zaj... číst celé
Platba a doprava
  • doprava ČR od 39Kč
  • doprava SK od 3,80EUR
  • Platba dobírkou/kartou/na účet

         

Made by Gab
Gabriela
( PO - PÁ 8:00-20:00 )
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.