Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Blog
Rozšíření služeb od GAB
03.05.2022 Ze Života Gab
Rozšíření služeb od GAB
Co nového můžete u Gab využívat? číst celé
Strom Života
02.12.2021 Energie
Strom Života
Symbol stromu života vidíme skoro všude kolem nás. Ale věděli jste, jaký je jeho skrytý význam, nebo jaký má význam napříč kulturami a náboženstvími?  číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Gabriele Valentové, se sídlem Šibeník 615, Horní Benešov 79312, IČ 05333679(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu shop@madebygab.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozšíření služeb od GAB
Rozšíření služeb od GAB
Co nového můžete u Gab využívat? číst celé
Strom Života
02.12.2021 Energie
Strom Života
Symbol stromu života vidíme skoro všude kolem nás. Ale věděli jste, jaký je jeho skrytý význam, nebo jaký má význam napříč kulturami a náboženstvími?  číst celé
Kámen splněných snů Labradorit
Kámen splněných snů Labradorit
Tento duhový skvost hrající odstíny zelené, modré, tyrkysové nebo žluté je výjimečný tím, že se o něm tradovalo, že spadl z polární záře. Jedná se o v... číst celé
Platba a doprava
  • doprava ČR od 59Kč nebo od 1500Kč ZDARMA
  • doprava SK od 3,80EUR
  • Platba dobírkou/kartou/na účet

         

Made by Gab
Gabriela
( PO - PÁ 8:00-20:00 )
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz